08/04/2025
CUKROVARSKÉ ŘÍZKY V NOVÉ FORMĚ
Po dlouhých přípravách máme pro vás připravenou novinku v našem sortimentu, a to cukrovarské řízky v sypké struktuře.
I v nové formě zůstává jejich kvalita nezměněná a přináší pouze další benefit.
V čem jsou sypké řepné řízky lepší?
Velkou výhodou je rychlejší příprava – i když je stále potřeba dodržet poměr namáčení 1:4 (řízky : voda), doba, za kterou řízky nabobtnají, se zkrátila z dlouhých hodin na 30 minut. To jistě oceníte zejména v létě, kdy delší namáčení a teplo mnohdy způsobovaly rychlé kažení.
Nově budou v balení 20 kg. Granulované cukrovarské řízky již nebudou v nabídce.
Chcete se více dozvědět o výrobě cukrovarských řízků? Podívejte se na náš článek z návštěvy cukrovaru v Českém Meziříčí.